Punkty Informacyjne dla osób objętych PZM

Data dodania: 2009-02-02
W dniu 2 lutego 2009 r. w Stoczni Gdynia S.A. w Gdyni oraz Stoczni Szczecińskiej Nowa Sp. z o.o. w Szczecinie zostały otwarte Punkty Informacyjne dla wszystkich osób objętych Programem Zwolnień Monitorowanych. Do Punktów Informacyjnych Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. oddelegowała swoich pracowników, których zadaniem jest przekazywanie informacji o możliwych działaniach, jakie będą realizowane w ramach Programu Zwolnień Monitorowanych. Adresy Punktów Informacyjnych: Szczecin: Stocznia Szczecińska Nowa Sp. z o.o. ul. Łyskowskiego 16 Budynek Działu Kadr pokój nr 21 Gdynia: Stoczni Gdynia S.A. ul. Czechosłowacka 3 Ośrodek Informacji

Adresy Punktów Informacyjnych:

Szczecin:
Stocznia Szczecińska Nowa Sp. z o.o.
ul. Łyskowskiego 16
Budynek Działu Kadr