Informacja Prasowa Agencji Rozwoju Przemysłu S.A. z dnia 15 września 2009 r.

Data dodania: 2009-09-15
Warszawa, 15 września, 2009 r. - Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. informuje, że w dniu wczorajszym podpisała z Akademią Górniczo - Hutniczą w Krakowie - Centrum Transferu Technologii Porozumienie o współpracy. Jego celem jest m.in. opracowywanie nowych produktów i procesów produkcyjnych, promowanie działalności na rzecz przedsiębiorstw i przemysłu. Dzięki obopólnej współpracy nowe rozwiązania technologiczne, wypracowane na krakowskiej uczelni, będą miały szansę dotrzeć do szerszej grupy przedsiębiorców. Porozumienie to jest nowym polem działania Agencji: umożliwia ściślejsze powiązanie teorii z praktyką. Roma Sarzyńska - Przeciechowska Rzecznik Prasowy Agencji Rozwoju Przemysłu S.A. tel.: 501 31 00 23, e-mail: roma.sarzynska@arp.com.pl www.arp.com.pl

Warszawa, 15 września, 2009 r. - Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. informuje,

Roma Sarzyńska - Przeciechowska
Rzecznik Prasowy Agencji Rozwoju Przemysłu S.A.
tel.: 501 31 00 23, e-mail: roma.sarzynska@arp.com.pl
www.arp.com.pl