Granitowy Tulipan dla radomskiego biura TSSE EURO-PARK WISŁOSAN

Data dodania: 2014-05-21
Biuro ARP S.A. w Radomiu otrzymało nagrodę główną w kategorii „Przyjazny dla Biznesu" podczas tegorocznej Gali Biznesu w Radomiu. Dzięki aktywności Biura na terenach Podstrefy Radom, w Gołębiowie, Wólce Klwateckiej i Wośnikach, działa 21 firm, które zainwestowały 573 mln zł i zapewniły ponad 3 tys. miejsc pracy.

Radomskie Biuro Tarnobrzeskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej EURO-PARK WISŁOSAN pozyskuje inwestorów oraz pełni rolę ich doradcy. Biuro wspiera kontrahentów podczas poszukiwania lokalizacji dla inwestycji oraz w czasie realizacji projektów na terenie podstrefy. Podczas obsługi inwestorów w TSSE EURO-PARK WISŁOSAN obowiązują najwyższe standardy: wydanie zezwolenia na prowadzenie działalności w strefie następuje do maksymalnie 6 tygodni od daty złożenia „Zgłoszenia Inwestora", a czas udzielenia odpowiedzi na zapytania ofertowe wynosi maksymalnie 48 godzin.

Nagroda Granitowego Tulipana potwierdza najwyższy poziom usług świadczonych już od 13 lat przez Biuro ARP S.A. w Radomiu – powiedział Marcin Zieliński, wiceprezes ARP S.A.

XVIII edycja Gali Biznesu "Granitowy Tulipan" odbyła się 16 maja 2014 r. w Radomiu. Organizatorem konkursu jest Izba Przemysłowo-Handlowa Ziemi Radomskiej. Wyróżnienia na Gali promują najlepsze firmy, produkty i inwestycje, które w znaczący sposób wspomagają rozwój przedsiębiorczości w regionie. Statuetka „Granitowego Tulipana" jest symbolem wysokiej jakości, solidności i efektywności przedsiębiorców.

Patronami Honorowymi XVIII edycji konkursu byli: Wojewoda Mazowiecki, Marszałek Województwa Mazowieckiego, Prezydent Radomia i Prezes Krajowej Izby Gospodarczej.