Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. prezentuje raport "Transfer Technologii +" podsumowujący projekt Sieć Otwartych Innowacji

Data dodania: 2023-07-07

Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. ma przyjemność zaprezentować raport "Transfer Technologii +", który stanowi kompleksowe podsumowanie projektu Sieć Otwartych Innowacji. Raport ten dostępny jest do pobrania na oficjalnej stronie projektu SOI.

Raport "Transfer Technologii +" jest wynikiem wielomiesięcznych prac zespołu projektowego, który realizował innowacyjny projekt mający na celu wspieranie transferu technologii poprzez unijne granty. Celem był rozwój innowacyjności w polskim sektorze MŚP.

W raporcie znajdą Państwo kompleksowy przegląd głównych osiągnięć, wniosków oraz rekomendacji związanych z transferem technologii w Polsce. Prezentujemy w nim najlepsze praktyki, sukcesy, a także wyzwania, przed jakimi stanęli przedsiębiorcy w trakcie realizacji projektu. Na ten przykład przedstawiamy 20 „Case Study” – czyli rozmów z 20 beneficjentami Projektu, którzy pokazują przekrój projektów, branż w jakich projekt SOI mógł pomóc.

Zapraszamy do pobrania raportu "Transfer Technologii +" na stronie projektu SOI, dostępnej pod adresem: https://siecotwartychinnowacji.pl/baza-wiedzy/transfer-technologii.

Pragniemy podziękować wszystkim partnerom projektu oraz przedsiębiorstwom za ich cenny wkład w rozwój innowacyjności w Polsce.

Zachęcamy do zapoznania się z raportem i wykorzystania jego zawartości jako inspiracji i narzędzia w dalszych działaniach na rzecz transferu technologii oraz rozwoju innowacyjności w naszym kraju.