3 miejsce Agencji Rozwoju Przemysłu S.A. w konkursie IPMA PMO Award 2022

Data dodania: 2022-10-24

Agencja Rozwoju Przemysłu S.A. zajęła 3 miejsce w konkursie IPMA PMO Award 2022, którego celem jest popularyzacja działalności PMO oraz promowanie osiągnięć w przygotowywaniu organizacji do coraz lepszej realizacji projektów i programów.

Biuro Zarządzania Projektami ARP S.A., kierowane przez dyrektor Joannę Piasecką otrzymało nagrodę za „Wdrożenie sieciowego PMO opartego na oddolnych inicjatywach i trwałych relacjach, z perspektywą rozwoju w GK ARP”. Głównym celem projektu było usprawnienie procesu otwartej komunikacji i dzielenia się informacjami wewnątrz i na zewnątrz Organizacji tak, aby uzyskać dostęp do informacji o zdarzeniach w projektach, zarówno tych pozytywnych, jak i negatywnych oraz stworzenie silnego środowiska liderów w GK ARP, którzy te dane dostarczą w sposób rzetelny, uczciwy i odpowiedzialny.

Pierwsze miejsce w konkursie otrzymała firma Adamed Pharma S.A. za: „Strategiczne PMO panaceum na czas wyzwań i transformacji w Adamed Pharma”. W finale konkursu znalazły się również: Bank Gospodarstwa Krajowego (II miejsce), Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. (III miejsce ex aequo) oraz 3M GSC Poland (wyróżnienie).